top of page

En trygg och hälsosam arbetsplats.
Det är väl självklart?!

 Vi är stolta över att vara ISO-certifierade inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Dessa certifieringar är en bekräftelse på vår dedikation till att driva vår verksamhet med högsta standarder och omsorg för vår omvärld och våra medarbetare. 

14001_3.png
45001_3.png

 ISO-certifiering för Kvalitet 

Vår ISO-certifiering för kvalitet garanterar att varje produkt eller tjänst vi levererar håller högsta standard. Detta återspeglar vårt engagemang för att möta och överträffa våra kunders förväntningar i varje steg av vår verksamhet. 
 

ISO-certifiering för Miljö 

Genom att upprätthålla ISO-standarder för miljö säkerställer vi att våra processer och produkter harmonierar med hållbarhetens principer. Vi strävar efter att minimera vår påverkan på miljön och aktivt söker efter sätt att förbättra vårt ekologiska avtryck. 
 

ISO-certifiering för Arbetsmiljö 

Vi värnar om våra anställdas välbefinnande och säkerhet genom att följa strikta ISO-standarder för arbetsmiljö. Det är av yttersta vikt för oss att skapa en trygg och hälsosam arbetsplats för alla. 

Våra ISO-certifieringar är inte bara erkännanden av vårt arbete, de är vårt löfte till er, våra kunder och partners, om att vi strävar efter att vara ledande inom vårt ansvarsområde. 

 

Vi strävar efter att vara en pålitlig och ansvarsfull partner för er och samtidigt vara en positiv kraft för vår omvärld. 

VI_KOR_MED_ALKOLAS.png
Kontakta oss (Vilka är vi)
road-with-three-arrows.jpg

HÖR GÄRNA AV DIG!

Tack för ditt email!

bottom of page